Inkijkexemplaren

Inkijkexemplaren hoeft u niet te bestellen via onderstaand bestelformulier. Deze kan u volledig inkijken op de website via ‘inkijkexemplaren’. Klik op het project dat u wil inkijken. Daarna kan u het volledige project doorbladeren.

Alvast bedankt voor de interesse.

Winkels

Voor kleine oplages of voor het toevoegen van de Explobots-projecten aan het boekenpakket voor de leerlingen, neem je best contact op met Standaard Boekhandel, Studieshop, Lichtvis, Iddink of uw vertrouwde schoolboekenleverancier.

De prijzen van de boeken in deze winkels kunnen verschillen t.o.v. prijzen vermeld op onze website aangezien deze schoolwerkboeken niet vallen onder de wet van de vaste boekenprijs.

Rechtstreeks bestellen

Kiezen

Meer informatie over de projecten kan u hier vinden. Zo kan u doelgericht projecten uitkiezen.

Bestellen

Vul hieronder het bestelformulier in.
Van ieder gekozen project dient u minstens tien exemplaren te bestellen.*

Facturatie

Wij maken de factuur zo snel mogelijk voor u op en versturen deze naar het opgegeven mailadres.

Betalen

Betaal de ontvangen factuur met vermelding van het factuurnummer.

Levering

De projecten worden binnen de vijf werkdagen na ontvangst van de betaling opgestuurd.

Lesgeven

Wij wensen u heel veel succes en vooral plezier bij het uitvoeren van deze projecten.

Bestelformulier

Bestel
Land *
Land
* Via het bestelformulier dient u minstens tien exemplaren per gekozen project te bestellen. Enkele exemplaren worden in principe niet verkocht aangezien de projecten bedoeld zijn om te onderwijzen aan een groep leerlingen.
Wil u toch een bijbestelling plaatsen van één exemplaar, bijvoorbeeld omdat er in de loop van het jaar een extra leerling wordt ingeschreven op uw school, dan dient u hiervoor een bestelling te plaatsen door rechtstreeks contact met ons op te nemen.
Inkijkexemplaren vindt u onderaan de pagina van ieder project op deze website. U kan ook een digitale versie aanvragen door
contact met ons op te nemen.
Alle prijzen vermeld op de website zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Voor bestellingen met een oplage van 20 schoolwerkboeken of meer worden er geen verzendkosten aangerekend.